»Динамо»: на два тижні – до Альпів

»Динамо»: на два тижні – до Альпів

Сьогодні вранці делегація «Динамо» вилетіла до Австрії, де проведе літній навчально-тренувальний збір. Під керівництвом Юрія Сьоміна команда буде тренуватися в передмісті Інсбруку впродовж двох тижнів – з 18-го червня до 2-го липня.

До Австрії вилетіли 13 футболістів.

Воротарі: Шовковський, Богуш, Коваль.

Захисники: Данило Сильва, Діакате, Алмейда.

Півзахисники: Алієв, Калитвинцев, Рибалка, Нінкович, Корреа, Бертольйо.

Нападник: Аді.

Значна група гравців, які на початку червня захищали кольори своїх збірних в офіційних та товариських матчах, а саме вісім чоловік, прибудуть до розташування «Динамо» трохи пізніше. Тиждень відпочинку після останнього матчу на чемпіонаті Європи отримають і представники нашої команди в молодіжній збірній, після чого також прибудуть до Австрії.

Звертає на себе увагу присутність у числі основної групи нігерійця Фанендо Аді, який останнім часом виступав у складі донецького «Металурга». Від того, як нападник проявить себе на зборах, буде залежати його подальша співпраця з «Динамо».

Делегація «Динамо» розміститься в добре знайомому готелі «Interalpen», в якому «біло-сині» зупиняються під час літніх зборів упродовж останніх шести років. В Австрії на підопічних Юрія Сьоміна чекає чотири спаринги: 21 червня з віце-чемпіоном Словаччини, «Сеницею», 24 червня з представником другої німецької бундесліги, «Алеманією» з Аахена, 28 червня – з «Манісаспором», який представляє вищу лігу чемпіонату Туреччини. Ще один суперник, на 1 липня, стане відомий пізніше.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер