»Динамо» на кримській землі

»Динамо» на кримській землі

У суботу ввечері, відразу після тренування на базі в Кончі-Заспі, делегація «Динамо» з аеропорту Бориспіль вилетіла до Сімферополя, на матч 17-го туру Епіцентр-Чемпіонат України проти «Таврії».

Прибувши до столиці автономії, динамівці оперативно пересіли до автобусу, який швидко доставив їх до готелю. У недільній зустрічі Олег Лужний не зможе розраховувати на трьох дискваліфікованих гравців – захисників Горана Попова і Жерсона Маграо, а також нападника Романа Зозулю. Залишилися в Києві Шевченко, Михалик, Нінкович, Гільєрме, Гіоане, Несмачний, Шовковський.

У матчі з «Таврією» за «Динамо» зможуть зіграти воротарі Коваль, Кичак, захисники Бетао, Ель Каддурі. Хачеріді, Алмейда, Данило Сильва, півзахисники Вукоєвич, Гармаш, Єременко, Гусєв, Юссуф, Теміле, нападники Мілевський і Ярмоленко. Прямо в Сімферополі до команди приєднався Артем Кравець, який зіграв кількома годинами раніше в поєдинку молодіжних команд «Таврії» та «Динамо».

Матч 17-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Таврія» – «Динамо» відбудеться в неділю, 14-го листопада, в Сімферополі на стадіоні РСК «Локомотив». Пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі «Футбол». За текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер