»Динамо» на «Сіті оф Манчестер»: остання репетиція

»Динамо» на «Сіті оф Манчестер»: остання репетиція

Після прес-конференції наставника «Динамо» Юрія Сьоміна команда вийшла на тренування на поле стадіону «Сіті оф Манчестер». Після нетривалої розминки під керівництвом Вінченцо Пінколіні гравці поділилися на дві команди та провели двохсторонню гру на півполя.

Передбачувана основа одягнулася в зелені манішки: Шовковський, Сильва, Алмейда, Юссуф, Попов, Вукоєвич, Єременко, Нінкович, Гусєв, Ярмоленко, Шевченко. Без манішок грали Коваль, Несмачний, Хачеріді, Бетао, Алієв, Гармаш, Рибалка, Зозуля, Гільєрме. Оскільки футболістів бракувало, хлопцям допомагав тренер Сергій Ребров.

На тренуванні був відсутній Кравець. Як виявилося, нападник захворів, питання про його участь у матчі буде вирішуватися безпосередньо в день гри. Зате тренувався Алієв. Очевидно, Олександр готується до матчу з «Дніпром», адже на Лігу Європи він не заявлений. А нападник Зозуля виокремлювався не лише активними діями у двохсторінці, але й новою зачіскою.

У четвер удень динамівці проведуть коротку розминку, а о 18:00 (за місцевим часом, 20:00 за Києвом) вийдуть на поле стадіону «Сіті оф Манчестер» на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Манчестер Сіті».

Фотогалерея тренування

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер