»Динамо» на сторінках офіційного журналу Ліги чемпіонів

»Динамо» на сторінках офіційного журналу Ліги чемпіонів

Побачив світ новий номер офіційного журналу Ліги чемпіонів. На сторінках видання чимало цікавих матеріалів, які, в тому числі, стосуються і київського "Динамо".

"Зараз вони одягнені у відмінні костюми і посідають місця у технічній зоні. А колись вони були стрункішими, краще готовими фізично і з… більш довгим волоссям", - так звучить передмова до доволі незвичної добірки фотографій. На них тренери клубів учасників ЛЧ представлені у часи кар'єри футболістів.

Нинішнього тренера "Динамо" Олексія Михайличенко зафіксовано у формі "Глазго Рейнджерс", а керманич "Олімпіакоса" Олег Протасов у формі збірної СРСР.

Також представлені Клаудіо Раньєри (тренує Челсі/ фото в формі Роми), Хуго Брос (Анделехт/Брюгге), Арсен Венгер (Арсенал/Страсбур), Алекс Фергюсон (МЮ/Глазго Рейнджерс), Дідьє Дешам (Монако/Ювентус), Карло Анчелотті (Мілан/Рома), Фатих Терим (Галатасарай), Поль Ле Гуєн (Ліон/ПСЖ), Марчело Ліппі (Ювентус/Сампдорія), Оттмар Хіцфільд (Баварія/Штуттгарт).

У розділі "Футбольні міста Європи" представлено Київ. Автор матеріалу запропонував читачам коротку історичну довідку, окреслив основні пам'ятки міста і повідав про чудову футбольну історію нашої столиці в обличчі київського "Динамо" і досягненнях Валерія Лобановського.

У передмові до заключних матчів групового турніру Ліги чемпіонів журналісти видання не обійшли увагою хорвата Йєрко Лєко, віднісши його до компанії "поганих хлопців", тобто до когорти не дуже дисциплінованих футболістів. Разом з динамівцем до цієї когорти потрапили капітан "Андерлехту" Глен де Бук, хавбек "Монако" Лукас Бернарді, туринський універсал Джанлука Дзамбротта, стоппер "Панатінаікоса" Янніс Гумас, лідер атак "Партизану" Андрій Делібашич, найкращий снайпер "Бешикташу" Ільхан Мансиз і півоборонець "Мілану" Іван Гаттузо.

Діого Ринкон, разом з Уеслі Сонком, Сімоне Індзаги, Дідьє Дрогба, Кевіном Кураньі, Фернандо Морієнтесом, Роєм Макаєм та іншими футболістами потрапив до категорії найкращих нападників Ліги чемпіонів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер