Ігор Суркіс: “Динамо” запрошували до G-14”

Ігор Суркіс: “Динамо” запрошували до G-14”

Учора київське “Динамо” стало однією з головних тем футбольної програми “Гол!”, що на “Новому каналі”. Сюжет був проілюстрований відеофрагментами тренувальних матчів у Голландії, які люб’язна надала наукова група клубу за сприяння прес-служби.

Окрім того, глядачі змогли побачити та почути коментарі президента клубу Ігоря Суркіса до кубкової гри з “Волиню”.

Особливе занепокоєння керівництва та тренерів команди викликає стан поля в Луцьку.

“Коли доводиться боротися не тільки з суперником, але й з полем, то футбол стає більше схожим на регбі. Тому варто щоб і в інших містах ті, хто займається футболом, насамперед починали з інфраструктури. Я вітаю честолюбні плани тренера і президента “Волині” і дай Боже їм успіхів. Навіть у грі з “Динамо”, - зазначив Ігор Суркіс.

Після цього Ігор Михайлович розтлумачив взаємовідносини київського “Динамо” з клубами об’єднання G-14: “Ми отримали запрошення від групи G-14 увійти до їхнього складу. Але ми себе вважаємо законослухняними суб’єктами УЄФА та ФІФА. Окрім того, якщо б “Динамо” увійшло до цієї групи, то нас просто неправильно зрозуміли: одна справа, коли найзаможніші клуби Європи складають кістяк подібної групи, а інша справа, коли в її складі опиниться, скажімо, київське “Динамо”. Сподіваюся, що до проведення окремого чемпіонату серед команд, що увійшли до G-14, справа не дійде”.

Використані матеріали Использованы материалы “Сайту вболівальників “Динамо”

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер