«Динамо» в Тіролі: два тренування з різноманітними вправами

«Динамо» в Тіролі: два тренування з різноманітними вправами

У Тиролі цього дня панувала безхмарна та надзвичайно тепла погода – вдень стовпчики термометрів сягали позначки у 31 градус.

Сьогодні у графіку київських динамівців було відразу два заняття – ранкове та вечірнє. Перше з них розпочалося о 10:30 та включало в себе бігову роботу й фізичні навантаження під керівництвом Хесуса Пінедо зі спеціальним спорядженням – фітболами, степ-платформами, штангами, гирями та іншим приладдям для силових вправ.

Усі гравці були в хорошому настрої та з великим бажанням і самовіддачею виконували поставлені перед ними завдання. Винятком стали лише Віктор Циганков та Олег Гусєв. Перший продовжує займатися за індивідуальною програмою під керівництвом Бориса Пейрека, а другий заліковує пошкодження, яке отримав ще до початку тренувального етапу. За словами лікаря команди Леоніда Миронова, пошкодження виявилося незначним і вже за кілька днів Олег приєднається до загальної групи. 

Потім динамівці перейшли до моделюванням дій під час оборони та атаки.

Після ранкового виснажливого тренування Данило Сильва, Жуніор Мореас та Євген Селін вирушили до гірської річки, що знаходиться у п’ятдесяти метрах від тренувального поля динамівців у Лойташі.

Перед початком вечірнього тренування, зайшовши до тренежарного залу готелю Interalpen, можна було побачити велику кількість гравців «Динамо», які, незважаючи на два заплановані тренування цього дня, добровільно посилювали для себе навантаження.

Перед прибуттям динамівців до тренувального поля на них уже чекав представник компанії adidas, який передав останню модель приладу інструментального контролю тренувань miCoach. Даний пристрій значно полегшить відслідковування та обробку інформації тренерському штабу.

Під час вечірнього тренування акцент було спрямовано на тактичні дії, а саме виконання стандартів та відтворення ігрових моментів із прийняттям моментальних рішень.

Загалом контроль м’яча був головним лейтмотивом вечірнього тренування.

На полі команда провела майже півтори години, а враховуючи теоретичну установку, вечірнє заняття тривало більше двох годин.

Текст Богдан Ілюк, фото Андрій Лукацький із Лойташа, Австрія

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер