«Динамо» розпочало підготовку до матчу з «Десною»

«Динамо» розпочало підготовку до матчу з «Десною»

Традиційно день після гри був присвячений відновленню, а вже в середу «біло-сині» розпочали підготовку до наступного матчу, провівши ранкове тренування на клубній базі в Кончі-Заспі.

У четвер і п'ятницю команда також проведе по одному тренуванню на базі, але при цьому буде збиратися вже у вечірній час, після 18:00.

Нагадаємо, матч на стадіоні імені Юрія Гагаріна в Чернігові в неділю розпочнеться також у вечірній час. Стартовий свисток головного арбітра зустрічі пролунає о 19:30.

«Десна» в минулому турі поступилася на своєму полі «Зорі» з рахунком 1:2 і трохи відстала від другого та третього місць. Тепер від «Зорі» команду Олександра Рябоконя відділяє три очки, а від «Динамо» - цілих шість.

У поточному сезоні «Динамо» і «Десна» зустрічалися вже тричі. У вересні чернігівський клуб здобув перемогу на «Олімпійському» (2:1), у грудні, в останньому для обох команд матчі в календарному році, у Чернігові виграли вже динамівці (1:0). У березні, в останній для суперників грі перед карантином, на «Олімпійському» була зафіксована нічия 1:1.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер