«Динамо» – «Наполі»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Наполі»: останні новини перед грою

Після п'ятничної гри в Лізі Парі-Матч команда Сергія Реброва повернулася до Києва, де на базі в Кончі-Заспі готувалася до сьогоднішньої зустрічі. З неприємних новин – пошкодження отримав Данило Сильва, він буде змушений пропустити найближчі 2-3 матчі. Всі інші здорові й готуються до старту в найпрестижнішому європейському клубному турнірі.

Дещо незвичною вийшла програма перебування «Наполі» в столиці України. За день до гри команда провела тренування на домашній базі в Неаполі, а ввечері прибула до Києва й оселилася в готелі. Єдине тренування в нашому місті, яке було більше схоже на розминку, неаполітанці провели у вівторок уранці на «Оболонь-Арені».

Сьогодні на НСК «Олімпійський» відбувся передматчевий брифінг, на якому були затверджені кольори ігрових форм обох команд. «Динамо» зіграє в традиційній домашній білій формі, воротар у зеленій. «Наполі» в блакитній, воротар у червоній. Арбітри одягнуть форму чорного кольору. Також додамо, що на грі буде працювати система автоматичної фіксації забитих м'ячів.

У продажу в касах залишаються квитки практично всіх цінових категорій. У шанувальників футболу, які не придбали квитки заздалегідь, ще є час це зробити. Буде підтримка й у «Наполі» – близько 400 уболівальників.

На вечір 13-го вересня в Києві синоптики обіцяють теплу та комфортну погоду, без опадів, температура повітря +20.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер