«Динамо» – «Наполі»: розклад передматчевих заходів для ЗМІ

«Динамо» – «Наполі»: розклад передматчевих заходів для ЗМІ

У понеділок, 12-го вересня 2016 р., напередодні матчу групового етапу розіграшу Ліги чемпіонів сезону 2016/2017 між командами ФК «Динамо» (Київ, Україна) та ФК «Наполі» (Неаполь, Італія), у конференц-залі тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі о 17:50 відбудеться прес-конференція головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Сергія Реброва та гравця команди.

О 18:15 розпочнеться відкрите тренування команди (відкрите для ЗМІ на перші 15 хвилин). Для комфорту журналістів від стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського о 17:00 вирушить автобус на тренувальну базу нашої команди в Кончі-Заспі.

Прес-конференція головного тренера команди «Наполі» (Неаполь, Італія) Мауріціо Саррі та гравця команди розпочнеться о 19:30 у понеділок, 12-го вересня, в конференц-залі НСК «Олімпійський» (вхід західні ворота 5). Тренування не заплановане.

У понеділок, 12-го вересня, в конференц-залі стадіону «Динамо» імені В.В. Лобановського, з 15:30 до 16:45 буде проводитися видача акредитаційних карток на матч ФК «Динамо» (Київ, Україна) – ФК «Наполі» (Неаполь, Італія).

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер