“Динамо” НЕ може поповнитися півоборонцем “Зеніту”

“Динамо” НЕ може поповнитися півоборонцем “Зеніту”

Саме так слід розуміти повідомлення, які вже другий день в’яло циркулюють в Інтернеті. Його передруковують ті сайти, журналісти яких не втомлюють себе здобиччю достовірної інформації, а просто клонують різноманітні “уткі”. Остання була запущена спочатку російським інтернет-виданням gazeta.ru і згодом підхоплена українськими sports.com.ua і terrikon.dn.ua.

Справа йде ніби про те, що керівництво київського “Динамо” готове заплатити 3,5 мільйони доларів “Зеніту” за його півоборонця Владіміра Бистрова. Інформація надрукована в умовному нахилі з широким використанням відповідних йому слів: видимо, поговаривают, якобы, есть вероятность… (мовою оригіналу).

Останнє словосполучення (використовуючи умовний стиль авторів “уткі”) скоріше за все розраховане на згадане в повідомленні керівництво московського “Спартака” – поспішайте, мов, пан Червиченко, інакше перехватить Бистрова “Динамо”. А якщо гравець нарозхват, то й грошей за нього можуть запросити більше...

Усе це змушує нас зовсім безумовно і абсолютно достовірно стверджувати, що керівництво і тренери ФК “Динамо” (Київ) Владіміром Бистровим не цікавиться й поповнювати їм склад своїх гравців не збирається.

Прес-служба ФК Динамо Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер