»Динамо» - «Нафтовик». Перед матчем

»Динамо» - «Нафтовик». Перед матчем

Перевірка молоді? Прохідний матч? Перевірка сил перед грою зі «Спортингом»? Напевно, зустріч із останньою команди ліги носитиме всі ці характеристики.

При всій повазі до суперника, динамівці повинні перемагати. Причому робити це впевнено і зі спокійною душею готуватись до поєдинку зі «Спортингом».

«Нафтовик» - чи не найслабша команда еліти. Після десяти турів в охтирського клубу всього дів нічиї і чотири забитих гола. Причому два з них на рахунку орендованих у «Динамо» Дениса Олейника і Дениса Дедечка.

Динамівці при Йожефі Сабо знаходять свою гру і дуже хотілося б побачити чергову спокійну і красиву перемогу киян, а не понуре нервування із забитим наприкінці переможним м’ячем. І для цього є всі посилання. Приємно радує Максим Шацьких, який після травми Бангури знову висунувся на перші ролі в атакуючих побудовах «Динамо».

Знову забиває Діого Рінкон, а гольові передачі штампує Карлос Корреа.

Нова схема гри в обороні також дає свої результати. У матчах порти «Дніпра» і «Таврії» суперники створили біля воріт Шовковського мінімальну кількість гольових моментів. Але ризикнемо припустити, що в грі з «Нафтовиком» тренер може повернутись до класичних 4-4-2.
Травмовані в «Динамо» залишаються ті ж – Бангура і Діакате. Під питанням участь Несмачного і Ель Кадуррі. Дискваліфікованих у команд немає.

Арбітром у полі буде харків’янин Ігор Подушкін. Допомагатимуть йому на лінії його земляки Олег Плужник і Віктор Сусло. Резервним рефері у поєдинку основних команд виступить Володимир Сіренко з Сімферополя. Делегат ФФУ – Борис Воскресенський із Києва, інспектор ФФУ – Олександр Дегтярев (Одеса).

Початок матчу о 19.00, пряма трансляція на Першому національному, текстовий он-лайн коментар на нашому сайті.

Протистояння «Динамо» і «Нафтовика» стане третім в історії чемпіонатів незалежної України. Команди зіграли дебютні поєдинки у першому чемпіонаті. Два матчі виграло «Динамо» (1:0 і 3:1 відповідно).

Орієнтирований склад "Динамо" (версія fcdynamo.kiev.ua): Шовковський - Маркович, Ващук, Федоров, Федорів - Михалик, Корреа, Гіоане, Майкл - Мілевський, Лисенко


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер