»Динамо» потрібна підтримка!

»Динамо» потрібна підтримка!

Поразка в матчі групового турніру Ліги чемпіонів від «Порту» стала для «Динамо» першою за останні три місяці. Переможний хід команди Юрія Сьоміна обірвався в дев'ятнадцятому поспіль матчі, що стало справжнім шоком не тільки для вболівальників, а й, у першу чергу, для гравців. У футболі бувають невдачі навіть гірші, з яких знайти вихід так і не вдається. В «Динамо» ж уся боротьба за вихід з групи попереду, гравці і тренери налаштовані на боротьбу і зберігають оптимізм.

Зараз команда як ніколи потребує підтримки вірних уболівальників. Не тільки в матчах Ліги чемпіонів, квитки на які зникають з кас немов гарячі пиріжки, але й у поєдинках внутрішньої першості.

Недільна гра з ФК «Львів» - чудова можливість прийти на стадіон і вимагати від улюбленої команди яскравої атакувальної гри. Можна не сумніватися, динамівці підтримають заклик своїх уболівальників і покажуть цього вечора максимум своїх можливостей.

Отже, місце зустрічі – стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Неділя, 9-го листопада, початок о 18.00. Чекаємо вас на стадіоні!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер