»Динамо» потрібна ваша підтримка!

»Динамо» потрібна ваша підтримка!

У середу ввечері «Динамо» проведе заключний поєдинок у груповому турнірі Ліги чемпіонів проти «Фенербахче». Втративши шанси продовжити виступи в Лізі чемпіонів, клуби у звітному поєдинку розіграють путівку до Кубку УЄФА.

Футбольний клуб «Динамо» звертається до уболівальників з проханням завчасно прийти на стадіон і зайняти місця відповідно до придбаних квитків. Вхід на територію буде відкритий за дві години до початку матчу, тобто о 19.45. Пропуск глядачів вестиметься за допомогою «електронних контролерів» – встановлених на входах з боку Паркової алеї та Маріїнського парку системи турнікетів. Користуватися ними просто і зручно. Достатньо лише нанесений на квиток штрих-код піднести до зчитуючого вікна турнікету. В одну мить система обробить інформацію і дасть «зелене світло» вашому проходу на стадіон.

На території арени розміщені пункти харчування, в яких всі охочі зможуть придбати гарячий чай, каву, хлібобулочні вироби. Футбольний клуб «Динамо» зробить все можливе, щоб ваше перебування на футболі було максимально комфортним.

Відзначимо, що в касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського триває продаж квитків на гру. На частину секторів квитки цього разу будуть коштувати дешевше, ніж на попередні матчі Ліги чемпіонів – 40, 60 і 80 гривень залежно від сектора. На інші місця ціна квитків колишня – 100, 200 і 300 гривень.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)


P.S. Для зручності людей, які завітають на поєдинок, графік роботи метрополітену буде продовжено на півгодини.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер