»Динамо» - «Оболонь». Післяматчева прес-конференція

»Динамо» - «Оболонь». Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер "Динамо":

Зазначу, що після гри у Донецьку, зустріч із “Оболонню” розглядалася дещо інакше, адже наша команда у грі з “Шахтарем” затратила більшу кількість фізичних та емоційних сил, які відновити доволі важко.

Гарно, що в нас є велика група амбіційних і сильних футболістів, які на полі доводять свою конкурентноздатність у боротьбі за місце в основному складі. Я підкреслюю, що саме своєю грою на полі, а не розмовами поза його межами.

Для нас був важливим, насамперед, результат, і ми його досягли. У цьому матчі тренерський штаб надав шанс проявити себе багатьом гравцям, які борються за місце в основному складі.

У першому таймі Клебер та Корниленко забили два м’яча і це суттєво вплинуло на нашу гру по перерві. У другому таймі гра заспокоїлась, швидкості зменшилися, а дехто з динамівців грішив переграванням у окремих моментах, тобто не до кінця грали у комбінаційний і логічний футбол.

Кожен намагався показати себе у індивідуальному плані, щоб змусити привернути увагу і здобути місце в основі. Тому було багато помилок, багато зірваних та недоведених до логічного завершення атак. Але, в принципі, ми задоволені перемогою і можливістю при цьому надати групі гравців відпочити та емоційно зарядитися. Подивіться, на лаві запасних залишились ті футболісти, які не встигли відновитися у психологічному плані після гри з “Шахтарем”.

-У якому стані травмовані гравці “Динамо”?
-Юра Дмитрулін уже провів кілька тренувань з першою командою. Максим Шацьких, сподіваюся, вже в суботу розпочне працювати в загальній групі. Сергій Федоров уже встиг зіграти один матч за “Динамо-2”.

Повне одужання Андрія Гусина та Роберто Нанні не так уже й близько, але, сподіваюся, наступного тижні Гусин тренуватиметься в загальній групі. Як бачите, в цілому, все йде на поправку. Зрозуміло, їм ще потрібен час на відновлення втрачених ігрових кондицій. Хто з цим справиться скоріше, хто зможе по-справжньому конкурувати за місце у складі – той і буде в основній групі виходити на поле.

* * *

Петро Слободян, головний тренер "Оболоні":

-Перед іграми з “Іллічівцем” та “Динамо” у нас стояло питання не в тому, хто з футболістів сильніший і вийде на поле, а в тому, хто взагалі зможе зіграти. Наприклад, Віталій Самойлов цілий місяць пропустив через травму, схожа ситуація з Міщенко.

У першому таймі наші футболісти ще намагалися вести хоч якусь контргру, але після перерви навіть не було можливостей для посилення гри. У сьогоднішньої “Оболоні” елементарно не було кадрових ресурсів, за допомогою яких ми хоча б спробували змінити хід поєдинку.

Окрім того, у нас виникла інша проблема! Якщо на початку сезону підопічні забивали після розіграшів стандартних положень, то зараз ми після “стандартів” пропускаємо. У нас ще є вісім днів до наступного матчу і за цей час повинні відновитися кілька футболістів. Віримо, що в подальшому будемо посилювати гру і не опустимося нижче того рівня, на який ми останнім часом піднялися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер