«Динамо» – «Ольборг»: суддівські призначення

«Динамо» – «Ольборг»: суддівські призначення

На матчі між київським «Динамо» та датським «Ольборгом», який відбудеться 6 листопада на столичному НСК «Олімпійський» (початок – о 22:05), буде працювати бригада арбітрів із Білорусі на чолі з 34-річним Олексієм Кульбаковим.

Розпочавши судити в 16-річному віці, своє перше призначення на матч вищого дивізіону національного чемпіонату Кульбаков отримав у 23 роки, а вже за два роки отримав категорію арбітра ФІФА (мінімальний вік для суддів даної категорії).

Свій перший матч на рівні збірних білорус обслужив 12 вересня 2007 року, коли Кіпр у рамках відбору до чемпіонату Європи 2008 року здолав удома Сан-Марино (3:0). Починаючи з сезону 2009/2010, регулярно залучається до роботи на матчах групового етапу Ліги Європи УЄФА.

За цей час одного разу шляхи Кульбакова перетиналися й із київським «Динамо». Саме під наглядом білоруського арбітра «біло-сині» перемогли на виїзді казахський «Актобе» в минулорічному розіграші Ліги Європи УЄФА (3:2).

Допомагати Олексію Кульбакову в майбутньому матчі будуть його співвітчизники Віталій Малютін та Олег Маслянко. За грою з-за воріт в якості додаткових асистентів арбітра будуть слідкувати Сергій Цинкевич та Денис Щербаков. Четвертий арбітр – Дмитро Жук.

Спостерігач арбітражу від УЄФА – Костас Капітаніс (Кіпр). Делегат УЄФА – Кроуфорд Вілсон (Північна Ірландія).

* фото В.Раснер

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер