«Динамо» - «Олександрія»: останні новини перед грою

«Динамо» - «Олександрія»: останні новини перед грою

Номінальним господарем поля у цій грі буде «Динамо», проте зустріч відбудеться в Олександрії, на КСК «Ніка», де кілька днів тому «біло-сині» здобули перемогу в поєдинку Ліги Парі-Матч.

Нагадаємо, у першій грі, яка відбулася в Києві, на НСК «Олімпійський», але була номінально домашньою для «Олександрії», було зафіксовано нічию 1:1. Тож, у матчі-відповіді для проходження до півфіналу змагань динамівців влаштує перемога з будь-яким рахунком, а також нульова нічия. Нічия з рахунком 1:1 призведе до додаткового часу, а більш результативна буде на користь «Олександрії».

У цій грі Сергій Ребров не зможе розраховувати на Євгена Хачеріді, який відбуватиме одноматчеву дискваліфікацію за дві жовті картки, отримані в турнірі (другу Євген отримав у минулому матчі). 

Вранці у день гри відбулася організаційна передматчева нарада, на якій були присутні представники ФФУ, Комітету арбітрів, служб, задіяних в організації безпеки під час матчу, а також представники тренерського та адміністративного штабів обох команд.

Серед інших питань було затверджено, в якій формі команди вийдуть на сьогоднішню гру. Незважаючи на формальний статус господарів поля, як і у суботній грі чемпіонату, динамівці вийдуть на поле у гостьовому комплекті форми синього кольору. Можливо, на удачу. Зміниться колір форми лише у нашого голкіпера, який цього разу зіграє не у жовтому, а у зеленому.

Натомість, «Олександрія» вирішила змінити кольори – замість зелено-білої форми цього разу суперники «Динамо» гратимуть у жовтих футболках та чорних шортах. Утім, голкіпер, як і в суботу, вдягне форму чорного кольору.

На відміну від дня зустрічі команд у чемпіонаті, сьогодні в Олександрії сонячно та тепло. Гра розпочнеться на дві з половиною години раніше у порівнянні з минулою – о 17:00, і у цей час стовпчики термометрів сягатимуть температури близько +15°С.

Незмінним залишиться аншлаг на трибунах семитисячного стадіону КСК «Ніка». І це незважаючи на те, що гра розпочнеться в робочий час. Станом на ранок середи у продажу залишалося лише кілька сотень квитків. Щоправда, менш чисельною буде динамівська підтримка. На суботній матч наш клуб замовляв квоту у 600 квитків для своїх уболівальників, а на сьогоднішній грі очікується 250 фанатів київського «Динамо». Нагадаємо, першу чвертьфінальну зустріч команд на «Олімпійському» відвідали 3574 глядачі.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер