«Динамо» - «Олімпік» - 4:0. Впевнено та красиво!

«Динамо» - «Олімпік» - 4:0. Впевнено та красиво!

У квітні динамівці радують уболівальників результативною та видовищною грою, яка приносить переможний результат. Сергій Ребров знайшов на даний період сезону оптимальне поєднання гравців, від матчу до матчу практично не роблячи замін. Наприклад, порівняно з грою з «Нафтовик-Укрнафтою», проти «Олімпіка» тренер випустив ідентичний склад, який повністю виправдав його довіру.

Доля зустрічі в Києві була вирішена в середині першого тайму. Стартовим штурмом «біло-сині» знайшли слабкі місця в оборонних редутах, а потім Артем Бєсєдін та Андрій Ярмоленко встановили комфортний рахунок 2:0. Відзначимо, Бєсєдін забив свій сьомий м'яч у нинішньому чемпіонаті, а Морозюк, який асистував йому, віддав шосту результативну передачу, будучи найкращим у команді за цим показником.

Ще стільки ж м'ячів «відвантажили» динамівці супернику й у другому таймі. У третьому поспіль офіційному матчі, а з урахуванням контрольного з «Ворсклою» - в четвертому, Гармаш відзначається забитим м'ячем! Навесні гра Денис набула нових фарб, один із старожилів команди став справжнім лідером центральної частини поля, двигуном атакуючої міці команди. Заключну крапку в матчі після блискучого проходу поставив Ярмоленко! На рахунку капітана у звітному сезоні Ліги Парі-Матч 9 м'ячів, це другий показник у турнірі, а продовжує лідирувати в гонці бомбардирів Жуніор Мораес, який зараз виступає в Китаї.

Цікаво, що тижнем раніше «Динамо» перемогло «Олександрію» 4:1, а авторами забитих м'ячів стали ті ж гравці, що у грі з «Олімпіком».

У паралельній грі туру «Шахтар» поступився «Чорноморцю» 1:2. Слідом за «Олімпіком», який посідав 4-е місце, попереду в календарі «Динамо» гра з третьою «Зорею», а потім і з лідером «Шахтарем».



Сезон 2016/17. Ліга Парі-Матч. Другий етап. 24-й тур

09.04.2017. м.Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо» (Київ) - «Олімпік» (Донецьк) - 4:0 (2:0)

«Динамо»: Коваль, Віда, Антунеш, Морозюк, Пантич, Кадар, Шепелєв (Рибалка, 64), Гармаш (Буяльський, 79), Сидорчук (Федорчук, 69), Ярмоленко (к), Бєсєдін.

«Олімпік»: Махарадзе, Гришко (к), Гошкодеря (Хомутов, 78), Моха, Поступаленко (Цимбалюк, 46), Матяж (Гемега, 46), Нємчанінов, Іллой-Айєт, Олійник, Богданов, Гринь.

Голи: Бєсєдін (21, гольовий пас Морозюка), Ярмоленко (26, 65, Бєсєдін), Гармаш (51, Сидорчук).

Попереджені: Морозюк (58) - Іллой-Айєт (60).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер