«Динамо» вирушило на другий збір до альпійського Телфса із 26 гравцями

«Динамо» вирушило на другий збір до альпійського Телфса із 26 гравцями

Місце його проведення лишилося незмінним – гостинна Австрія, невелике курортне містечко Телфс. Тут, у передгір’ї Альпійських гір, на висоті близько 1200 метрів над рівнем моря, динамівці провели свій перший збір.

На завершальному перед новим сезоном етапі будуть готуватися наступні 26 футболістів:

Воротарі: Денис Бойко, Максим Коваль, Артем Кичак;

Захисники: Тарас Михалик, Євген Хачеріді, Бетао, Данило Сильва, Горан Попов, Леандро Алмейда, Айїла Юссуф, Бадр Ель Каддурі;

Півзахисники: Олег Гусєв, Денис Гармаш, Огнєн Вукоєвич, Ніко Кранчар, Андрій Богданов, Мілош Нінкович, Сергій Рибалка, Дуду, Лукман Аруна, Віталій Каверін;

Форварди: Браун Ідейє, Андрій Ярмоленко, Адмір Мехмеді, Артем Мілевський, Артем Кравець.

Не полетів із командою на збір Андрій Шевченко. У нього добіг кінця контракт із «Динамо». Ветеран відпочиває й визначається зі своїм майбутнім. За словами Андрія, у нього є кілька пропозицій від закордонних клубів, а також від «Динамо».

Також відсутній півзахисник Олександр Алієв, якого керівництво клубу вирішило виставити на трансфер.

На даний момент у рамках 12-денного збору в планах «Динамо» проведення п’яти контрольних матчів, перший із яких відбудеться післязавтра, 30 червня, проти австрійського ФК «Куфштайн».

Як завжди до вашої уваги буде повна картина перебування «біло-синіх» у гірському Тіролі у вигляді детального представлення опонентів, онлайн репортажів із місця проведення матчів, післяматчевих інтерв’ю з головними дійовими особами, фото та відео репортажів.

Слідкуйте за інформацією на клубному порталі, джерелі найоперативнішої та найповнішої інформації про життя «Динамо»!

www.fcdynamo.kiev.ua  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер