«Динамо» – «Осієк»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Осієк»: останні новини перед грою

Суперником нашої команди виступить представник чемпіонату Хорватії – «Осієк», який після першої частини сезону посідає третє місце у вітчизняній першості.

Вранці в день матчу на динамівців, які будуть задіяні в поєдинку, чекала прогулянка по набережній Марбельї, а також стретчинг на галявині біля готелю. Але не для всіх – група футболістів усе ж вирушила до тренувального центру, де провела повноцінне заняття.

Відзначимо, що у сьогоднішньому матчі точно не візьмуть участь Гонсалес, Михайличенко та Шепелєв, які напередодні займалися за індивідуальною програмою.

Гру проти «Осієка» кияни розпочнуть в такому складі: Коваль, Морозюк, Пантич, Антунеш, Віда, Рибалка, Гармаш, Буяльський, Ярмоленко, Циганков, Мораес. На заміну планується вихід Рудька, Бурди, Хачеріді, Очигави, Корзуна, Оріховського, Сидорчука, Громова, Бесєдіна, Яремчука.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Осієк» відбудеться у Marbella Football Center, початок – о 16:30 за місцевим часом (17:30 за київським). У прямій трансляції цей контрольний матч, як і всі на зимовому зборі, ви зможете подивитися на офіційному клубному каналі в YouTube та в офіційному мобільному додатку.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер