«Динамо» відкрило змагання імені Кеннеді Шрайвер у школі-інтернаті №15

«Динамо» відкрило змагання імені Кеннеді Шрайвер у школі-інтернаті №15

Вихованці інтернату вже були в гостях у «біло-синіх» на НСК «Олімпійський», коли в заключному домашньому матчі минулого сезону проти запорізького «Металурга» за руку виводили футболістів на поле. Тепер динамівці в особі голови Фан-клубу Сергія Михайленка відвідали навчальний заклад із візитом у відповідь. У вівторок тут відбулися змагання, присвячені дню пам'яті Юніс Кеннеді Шрайвер – представниці знаменитої династії Кеннеді й засновниці перших міжнародних Спеціальних Олімпійських ігор.

Окрім представника «Динамо», який побажав дітлахам здоров'я та успіхів, на відкритті змагань також була присутня президент дитячого фонду ЮНІСЕФ в Україні Юкіє Мокуо (на фото в центрі), яка висловила радість від присутності на подібному заході, звернула увагу на те, що діти завжди мають бути оточені турботою та увагою.

Вона також зазначила, що незалежно від того, хто дістанеться фінішу, кожен із них уже є переможцем. Також на зустріч із дітьми прийшов заступник посла США в Україні Ендрю Пол та директор спеціальної Олімпіади в Україні Андрій Підварко, який коротко розповів учням про Юніс Кеннеді Шрайвер та виникнення Спеціальних ігор.

Після цього діти з неприхованим азартом та задоволенням розпочали участь у легкоатлетичних стартах та естафетах, які завершилися врученням подарунків від ФК «Динамо» – журналів, плакатів, блокнотів тощо.

Також приємним нематеріальним сюрпризом для дітей став виступ фристайлерів, які виконували просто незбагненні трюки із м'ячем.

Утім, вихованці школи-інтернату також не залишилися в боргу перед гостями й подарували Юкіє Мокуо картину, яку намалювали власноруч.

Ну, а завершилися змагання невеликим футбольним матчем на шкільному спортивному майданчику.

Після цього гравці отримали комплекти динамівської форми, як у справжніх футболістів, і разом із гостями зробили колективне фото на пам'ять.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер