«Динамо» вікриває літній табір для дітей

«Динамо» вікриває літній табір для дітей

Цього літа молодіжний табір для футболістів на тренувальній базі в Конча-Заспі проходить втретє. Також, цьогоріч його офіційне відкриття припало на Міжнародний день захисту дітей.

Першою «заїхала» наймолодша вікова група (10-11 років). Для них перебування в таборі – дебют. На урочистій церемонії відкриття молодих учасників привітали видатні динамівці Л. Буряк, Є. Рудаков та В. Хмельницький.

Усього лише за декілька годин перебування на території спортсмени почали відчувати себе як вдома. Одні насамперед були вражені свіжим повітрям та природою, а от інші уже встигли облюбувати будиночки, у яких проживає 8-9 юних спортсменів.

У таборі все по-спортивному. Юних відпочиваючих поділено на два загони із символічними назвами «Динамо» та «Динамо-2». У кожного – свій капітан та віце-капітан, обрані шляхом «таємного голосування» самими учасниками загону.

Щоранку хлопчаки прокидатимуться о сьомій, проте для них це звичний режим. Щодня вони тренуватимуться на чистому повітрі, щодня трудитимуться над удосконаленням своїх технічних та тактичних навичок. А ще у подарунки «команди» отримали тенісні ракетки та м'ячі. Тому цікаве спортивне дозвілля гарантовано. «В інших таборах багато конкурсів, розваг. А тут буде більше тренування – тому тут краще», - ділиться враженнями чи не наймолодший учасник.

Тут проходить дитинство та юність усіх відомих динамівських футболістів. А тепер упродовж двох тижнів у таборі набиратимуться сил та загартованості їхні юні наступники, а найактивніший із них ще й отримає путівку до одного із кримських таборів.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер