“Динамо” відкриває сезон поєдинком з “Волинню”

“Динамо” відкриває сезон поєдинком з “Волинню”

У суботу в Україні стартує новий футбольний сезон. Київські динамівці свій перший матч проводять проти команди-відкриття минулого чемпіонату – луцької “Волині”.

Чемпіони України готувалися до прем’єрного матчу за звичним графіком. Десятиденна робота в Ялті та кілька тренувань на клубній базі в Конча-Заспі після повернення до Києва. За виключенням Пеєва та Черната всі гравці здорові і можуть вийти в суботу на поле клубної арени.

Уперше футболку “Динамо” має шанс одягти Олег Гусев. Талановитий універсал чудово провів минулий сезон за “Арсенал”, а в цьому має нагоду проявити себе й на міжнародній арені, у складі свого нового клубу. Інший новачок динамівців Денис Онищенко поки не заявлений за команду через певні бюрократичні проблеми. Сподіваємося, що найближчим часом усе буде вирішено і вже наступного туру Денис буде повноправним гравцем “Динамо”.

Орієнтовний склад “Динамо” (версія офіційного сайту): Рева - Несмачний, Федоров, Гавранчич, Дмитрулін - Хацкевич, Гусин, Белькевич, Діого Ринкон, Гіоане – Шацьких.

У чемпіонатах України суперники зустрічалися між собою 12 разів: вісім перемог на рахунку “Динамо”, зафіксовано 3 нічиї при одній поразці, різниця м’ячів 25:9. У Києві у шести матчах динамівці перемагали чотири рази (двох нічиїх), різниця м’ячів 12:2.

Запрошуємо усіх киян та гостей столиці відвідати матч-відкриття 13-го чемпіонату країни. Зустріч відбудеться на стадіоні “Динамо” ім. Валерія Лобановсього. Початок о 20.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер