»Динамо» вирушило до Браги

»Динамо» вирушило до Браги

У вівторок о 15:00 делегація «Динамо» з аеропорту Бориспіль вилетіла до Португалії. Приблизно за чотири години наші гравці та тренери приземляться в аеропорту міста Порту, звідки на автобусі переїдуть до сусідньої Браги (відстань близько 50 кілометрів), до готелю «Melia Braga Hotel».

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін у матчі з «Брагою» розраховує на 20 гравців:

Воротарі: Шовковський, Коваль, Бойко;

Захисники: Юссуф, Данило Сильва, Бетао, Попов, Несмачний, Ель Каддурі, Хачеріді, Алмейда, Михалик;

Півзахисники: Вукоєвич, Гусєв, Єременко, Гармаш;

Нападники: Мілевський, Ярмоленко, Кравець, Зозуля;

З командою до Португалії вирушив Андрій Шевченко. Через дискваліфікацію нападник команди на полі допомогти не зможе, зате має намір підтримати партнерів морально. Також звертає увагу присутність у списку Тараса Михалика. Захисник відновився після травми коліна, минулого тижня зігравши за молодіжну команду.

У середу ввечері, о 18:00 за місцевим часом (20:00 за Києвом), підопічні Юрія Сьоміна проведуть тренування на полі майбутньої битви, стадіоні «Брага Мунісіпал». Перед його початком Юрій Павлович та один із гравців команди дадуть відповіді на питання журналістів у рамках регламентної прес-конференції.

Головна подія очікується в четвер. О 20:05 (за місцевим часом, 22:05 за Києвом) на «Брага Мунісіпал» пролунає стартовий свисток про початок матчу-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи між «Брагою» та «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер