«Динамо» перед матчем із ФК «Севастополь»: без Гармаша, але з Беландою

«Динамо» перед матчем із ФК «Севастополь»: без Гармаша, але з Беландою

За складом гравців питань не виникло – як і раніше, за відсутності травмованого Георгія Бущана, тренується з першою командою воротар Артур Рудько. До слова, Георгій спостерігав за заняттям з-за поля, тримаючи руку в спеціальній фіксуючій пов'язці. Зараз він готується до операції на плечі, яка пройде в Мюнхені у професора Зібауера. До Німеччини Бущан вирушить у понеділок разом із Денисом Гармашем, якому також буде потрібне оперативне втручання.

Зате повернувся до загальної групи та провів перше тренування після чотириденної паузи Беланда.

Також продовжує тренуватися у спеціальній пов'язці на кисті руки Данило Сильва. Ще місяць тому в нього була тріщина кістки, зараз уже все гаразд, і пов'язка йому потрібна, швидше, з профілактичною метою для страховки. Вона ніяк не завадить нашому захиснику взяти участь у матчі з «Севастополем».

Ще одному травмованому динамівцю Ніко Кранчара у вівторок доведеться пройти контрольне обстеження. Якщо воно не виявить серйозних відхилень, хорват уже зможе долучитися до бігової роботи.

Ну, і відзначимо, що, швидше за все, завтра за молодіжну команду зіграють Марко Рубен та Артем Кравець, які провели тренування у складі команди Валентина Белькевича.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер