«Динамо» передало допомогу пораненим воїнам АТО/ООС

«Динамо» передало допомогу пораненим воїнам АТО/ООС

Наш клуб уже не перший рік піклується про поранених захисників України, які доправляються до столичного військового госпіталю. На жаль, потреба в моральній і матеріальній підтримці не зменшується – на сході України продовжуються військові дії, а значить – у шпиталі досі потрібні медикаменти, продукти харчування, одяг, засоби особистої гігієни та інші речі першої необхідності.

Не припинила візити динамівців до шпиталю і пандемія коронавірусу, яка внесла помітні зміни до всіх сфер суспільного життя. Клуб тісно співпрацює з волонтерами, завдяки чому необхідні речі доставлялися до входу на територію госпіталю та передавалися воїнам дистанційно. А сьогодні деяким військовим дозволили залишити лікарняні палати, щоб особисто зустрітися з динамівськими гостями  – звісно ж, з дотриманням усіх карантинних норм.

Представники «Динамо», делегацію яких очолив легендарний півзахисник команди 60-70-х років Володимир Мунтян, привезли для наших захисників найнеобхідніші речі, запит на які був переданий через волонтерів. Від імені президента «Динамо» Ігоря Суркіса, команди «біло-синіх» та всієї динамівської сім’ї українським воїнам були висловлені слова подяки за їхній відважний подвиг і побажання якнайшвидшого одужання.

«Динамо» продовжує постійну підтримку українських воїнів, фронтовиків, які проходять реабілітацію у військовому шпиталі. Волонтери, зокрема Наталія Юсупова, звернулися до клубу з проханням про допомогу. Президент «Динамо» Ігор Суркіс дав розпорядження обов’язково допомогти та придбати все необхідне, про що просили волонтери, - розповів президент Фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко.

Ці люди боронять нашу країну. Поки ми знаходимося в Києві, вони перебувають на фронті. Тому президент клубу, гравці та тренерський штаб вважає за потрібне обов’язково їх підтримувати.

На жаль, через обмеження, пов’язані з коронавірусом, зараз нас не пускають всередину до шпиталю, щоб відвідати військових. Але, як ви бачите, хлопці вийшли до нас і з позитивними емоціями забрали подарунки. Серед них – одяг, спортивні костюми, кросівки, їжа та напої. Усе, що просили волонтери, ми передали.

Також сьогодні приїхав Володимир Федорович Мунтян, легенда клубу, який зустрівся з військовими. Ми спілкуємося з хлопцями та бачимо ті емоції, які вони переживають, коли динамівці до них приїжджають. Щойно з’явиться можливість завітати на стадіон, ми обов’язково запросимо хлопців на матчі «Динамо».  

А Володимир Мунтян пообіцяв організувати матч між ветеранами «Динамо» та військовими, коли це буде можливо після успішної реабілітації воїнів і послаблення умов карантину. Адже таке дозвілля завжди дарує нашим захисникам радісні емоції та моральний підйом.

«Тривожні хвилини, коли зустрічаєшся з хлопцями, які знаходилися в таких позиціях, де далеко не кожен зміг би проявити свої сили. Кожен із нас несе відповідальність за те, що відбувається в нашій країні. Тому наша присутність тут каже про те, що ми разом з українськими військовими. Хотілося б побажати всім хлопцям здоров’я та якнайшвидшого одужання», - сказав Володимир Федорович.

Хлопці скористалися можливістю поспілкуватися з видатним динамівцем, сфотографуватися на згадку про зустріч і отримати автографи. А на завершення представники «Динамо» зробили спільну фотографію з військовими та волонтерами, тримаючи в руках стяг із літерою «Д» на ньому, та попрощалися до наступної зустрічі – допомога від «біло-синіх» буде й надалі надходити тим, хто потребує в ній, захищаючи нашу Батьківщину.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер