«Динамо» передало подарунки батальйону Кульчицького

«Динамо» передало подарунки батальйону Кульчицького

Новорічна пора - час подарунків та свят для всіх, як для дітей, так і для дорослих. Цього разу ФК «Динамо» приїхав в гості до батальйону оперативного призначення НГУ імені Сергія Кульчицького, що базується в Києві.

В якості новорічних презентів, бійцям були передані продукти харчування, а також інструменти і цифрова техніка, електричні генератори, які найближчим часом будуть відправляться на передову українським солдатам.

Полковник Роман ЛЕОНТОВИЧ (командир 27-ї бригади НГ України):

- «Динамо», як і більшість людей і громадських організацій України, підтримує особовий склад батальйону ім. Кульчицького в зоні проведення операції об'єднаних сил. Хлопці відчувають турботу. Величезна подяка клубу «Динамо». Що ще можна додати? Разом ми переможемо!

Сергій МИХАЙЛЕНКО (керівник Фан-клубу «Динамо»):

- Наш клуб підтримує воїнів, волонтерів. Цього разу ми приїхали в батальйон Кульчицького. Хлопці звернулися з проханням передати на передову продукти харчування, обладнання. Сьогодні ж все буде завантажено та відправлено на фронт.

Володимир МУНТЯН (легенда «Динамо»):

- Подібні заходи дуже важливі, особливо в цей час. Ми зобов'язані підтримувати армію і допомагати нашим воїнам, які виконують свій обов'язок. Ми, свого часу, з'ясовували стосунки на футбольних полях. Для нас був снаряд - футбольний м'яч. Зараз все склалося по-іншому. Тому, з боку ветеранів, з боку «Динамо», йде активна підтримка хлопців, які виконують свій обов'язок.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер