«Динамо» передало допомогу пораненим бійцям АТО (+ФОТО, ВІДЕО)

«Динамо» передало допомогу пораненим бійцям АТО (+ФОТО, ВІДЕО)

У військовий госпіталь доставляють тяжкопоранених воїнів АТО, які потребують допомоги. Тут вітається будь-яка допомога, це можуть бути медикаменти, продукти харчування, засоби особистої гігієни, повсякденний одяг - речі першої необхідності.

З ініціативи президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса Головний військовий клінічний госпіталь МО України відвідали легендарний гравець «біло-синіх» Володимир Мунтян, а також представники Фан-клубу «Динамо» на чолі з його президентом Сергієм Михайленко.

Бійці були приємно здивовані візиту, подякували за підтримку і за те, що не залишили їх без уваги. На цей раз воїнам подарували м'ячі, динамівську екіпіровку, клубні журнали «біло-синіх», книги про легендарних гравців «Динамо». У свою чергу, бійці вручили представникам клубу на пам'ять підписану ними книгу про героїв України.

В ході зустрічі воїни з радістю ставили питання Володимиру Мунтяну про його кар'єру, життєві ситуації, взяли автографи і зробили фото з гостями госпіталю.

- Укотре київське «Динамо» приїхало провідати воїнів АТО. Минулого тижня Ігор Михайлович Суркіс дав доручення, щоб ця акція сьогодні відбулася. Нещодавно було повідомлення, що в госпіталь доставили поранених воїнів із Донбасу. Ми провідали хлопців, яких відвідували раніше, тих, які були на НСК «Олімпійський» на тих матчах, на які ми їх запрошували, і нових бійців. Хлопці люблять футбол, з Володимиром Федоровичем Мунтяном сьогодні ділилися враженнями від ігор «Динамо» і задавали йому питання про поточні виступи «біло-синіх». «Динамо» обов'язково їх запросить на матчі, і вони зможуть на власні очі побачити якісний футбол нашої команди. Ми дуже сподіваємося, що це їм допоможе одужати. Нам дуже приємно спілкуватися з хлопцями. Бажаємо їм удачі! З бійцями ми на зв'язку завжди, у них є мій номер, вони іноді пишуть із проханнями, наприклад, подарувати м'ячі з автографами динамівців для дітей і ми, звичайно, їм допомагаємо, - зазначив Сергій Михайленко.

Сергій Михайленко передав захисникам України вітання від президента «Динамо» Ігоря Суркіса, а Володимир Мунтян побажав якнайшвидшого одужання пораненим.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер