«Динамо» перемагає «Львів» у 31 турі УПЛ. Звіт про матч

«Динамо» перемагає «Львів» у 31 турі УПЛ. Звіт про матч

Уже традиційно для цьогорічної весни «Динамо» вийшло на матч в експериментальному складі. Капітан молодіжної команди Ахмед Алібеков із перших хвилин зіграв у центрі захисту, також зі старту вийшов один із лідерів U-21 Євген Смирний. Що ж до нападу, то там одночасно місце отримали Артем Бєсєдін та Назарій Русин.

Саме Бєсєдін утратив першу 100% нагоду забити вже на 14-й хвилині: розібравшись із голкіпером, у завершальній стадії виконання Артем влучив у захисника, який побіг страхувати Бандуру. За змарнований шанс гості покарали киян майже миттєво - на 16-й хвилині відзначився Алваро. Хавбек гостей отримав м'яч на дальньому кутку штрафного, виграв позиційну боротьбу у Сідклея і пробив у ближній кут – Бущан не виручив.

Після гола на полі точилася досить жвава боротьба з моментами в обох команд. «Динамо» більше атакувало, проте на перерву суперники все ж пішли за мінімальної переваги гостей.  

У другому таймі кияни продовжили грати першим номером, а гості зробили ставку на контратаки. Ще один шанс забити мав Бєсєдін, який цього разу поцілив у поперечку. «Львів» час від часу огризався і показував, що не проти забити ще, проте кілька разів футболістам у синьому бракувало класу в завершальній стадії.

А за 12 хвилин до кінця основного часу «Динамо» таки зрівняло рахунок. Той таки Бєсєдін нарешті знайшов баланс точності і сили і замкнув головою подачу зліва від Де Пени.

Звичайно, після забитого біло-сині кинулися атакувати, намагаючись вирвати перемогу. І на 84-й хвилині знову зіграла ставка на верхові подачі – Бандуру ще раз пробив Бурда – 2:1!

Кияни мали ще дві гольові нагоди після свого другого гола, проте фінальний свисток зафіксував перемогу «Динамо» з тим таки рахунком 2:1. Удвічі ціннішу перемогу, враховуючи проблеми зі складом та відставання в ході зустрічі.

26-05-19, УПЛ, 31-й тур

Київ, «Олімпійський», 11370 глядачів.

«Динамо» - «Львів» - 2:1 (0:1)

Голи: Бєсєдін (78), Бурда (84) - Алваро (16)

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Бурда, Алібеков, Сідклей (Миколенко, 27), Шепелєв, Смирний (Сидорчук, 46), Де Пена, Шапаренко (Дуелунд, 64), Русин, Бєсєдін.

«Львів»: Бандура, Адамюк, Борзенко, Парамонов (Ліпе, 48), Насонов, Приймак, Альваро (Тавареш, 85), Мартан, Вітор, Шина (Кадіна, 80), Да Сілва.

Попередження: Шапаренко (59), Сидорчук (86) - Борзенко (35), Ліпе (90)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер