«Динамо» готується до гри з «Ворсклою»

«Динамо» готується до гри з «Ворсклою»

В переддень вильоту до Полтави команда провела ранкове планове тренування на заміській базі у Конча-Заспі. Воно відбулося на травяному полі, сусідньому із основним, оскільки на найближчому до головного корпусу полі нещодавно відбулася заміна газону, який зараз вже підстрижений, але ще потребує деякий час, аби прижитися.

Хороші умови для тренування забезпечила погода, адже вранці було сонячно і тепло. Всі футболісти та тренери перебували у хорошому гуморі, адже позавчора динамівці здобули першу перемогу у Лізі чемпіонів цього сезону. У занятті брали участь усі гравці першої команди, проте дехто тренувався за окремою програмою, зокрема Денис Гармаш та Лукаш Теодорчик.

До речі, Тео, як називають у команді польського форварда, вже займається із мячем, але інтенсивних навантажень та контактної боротьби йому поки треба уникати.

Заняття містило в собі як важливі тактичні аспекти, які обговорювалися на установці, не менш важливі тренувальні вправи, відпрацювання основних навиків, так і те, що футболісти полюбляють найбільше – гра ногами через сітку за правилами, наближеними до тенісних, так званий теніс-бол.

Футболісти поділилися на міні-команди по три гравці в кожній та весело, але при цьому із користю провели час. У цій грі взяли участь не тільки гравці, а і Сергій Ребров, який утворив команду разом із Олегом Гусєвим та Євгеном Макаренком. Відзначимо, що Сергій Станіславович, маючи за плечима великий досвід і при цьому хорошу спритність та реакцію, раз за разом, комбінація за комбінацією приносив очки своїй команді. 

Вже завтра наша команда візьме курс на Полтаву, де у неділю на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться календарний матч 10-го туру.

* фото А. Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер