»Динамо» перемогло на відкритому чемпіонаті Бельгії

»Динамо» перемогло на відкритому чемпіонаті Бельгії

Дитяча команда «Динамо» 1992 року народження (тренер – Дроценко Олексій Євгенович) днями повернулась із Бельгії, де брала участь у відкритому чемпіонаті країни. «Динамівці» виявились єдиним іноземним клубом, який отримав запрошення взяти участь у чемпіонаті.

За регламентом проведення турніру, команди розбивались на 4 групи по 4 команди в кожній. «Динамо» у своїй групі отримало дві перемоги, а вже після вирішення завдання виходу до чвертьфіналу, один матч зіграло внічию – проти «Венери»

Команди, які вийшли до чвертьфіналу, - досить хорошого рівня, із дітьми починають працювати професійні тренери з шести-семилітнього віку. Але і школа «Динамо» працює якісно та плодотворно, що і було доведено бельгійським командам на стадії плей-офф. Для початку в чвертьфіналі було подолано «Мехелен» – 6:0. У півфіналі та фіналі було важче – «Брюссель» був обіграний із мінімальним рахунком 1:0, а в вирішальному поєдинку лише в серії пенальті з рахунком 5:4 був обіграний льєзький «Стандард».

Як відзначив тренер команди «Динамо», хлопці порадували тим, що ні в техніці, ні тактиці не поступались своїм опонентам. А от за швидкісними якостями «динамівці» пішли далеко попереду своїх суперників. Як і в півфіналі, так і в фіналі, які проходили у впертій боротьбі, «Динамо» могло вирішити завдання переможця матчу вже в першому таймі, але підвела сумнозвісна реалізація гольових моментів. Над цим тренери і продовжують працювати.

Після повернення до Києва хлопцям було дано тиждень на відпочинок, після якого команда приступить до підготовки до чемпіонату Києва. Відновлюється чемпіонат міста на початку вересня.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер