«Динамо» – переможець «Зимового Кубка ДЮФЛУ!»

«Динамо» – переможець «Зимового Кубка ДЮФЛУ!»

Відзначилися юнаки 2000 року народження, перемігши в турнірі «Зимовий Кубок ДЮФЛУ»!

Загалом у престижному змаганні взяли участь 32 команди, які були розбиті на вісім груп та спочатку визначили найсильніших на першому етапі. «Динамо» у трьох матчах здобуло три перемоги й набрало максимальну кількість очок – 9. Підопічні Олексія Дроценка не мали проблем із жодною з команд, перегравши всіх із великим рахунком: ОК ім. Піддубного (Київ) – 5:1, СК Дніпро (Вишгород) – 4:0 та СДЮШОР (Черкаси) – 6:0.

У фінальному раунді, матчі якого відбулися в Києві та смт. Щасливе, вісім команд були поділені на дві групи. Динамівці свої матчі проводили на НТБ «Динамо» в Кончі-Заспі й у груповому раунді не знали рівних, перемігши одеський «Чорноморець» (3:0), запорізький «Металург» (1:0) та «BRW-BIK» із Володимир-Волинського (2:0).

Родзинкою турніру став фінальний поєдинок, у якому «Динамо» зустрічалося з львівськими «УФК-Карпати». «Біло-сині» весь матч атакували, проте в першому таймі пропустили контратаку й були змушені відіграватися. Переломним став вихід на поле Данила Сухоручка. Спочатку за дві хвилини до фінального свистка у штовханині у воротарському майданчику йому вдалося проштовхнути м'яча у ворота, а в компенсований час, коли команди вже готувалися до серії післяматчевих пенальті, замкнув передачу Ісаєнка!

«Зимовий Кубок ДЮФЛУ». Фінал

28.02.2016. смт.Чапаєвка. УТБ «Динамо»

«Динамо» (Київ) – «УФК-Карпати» (Львів) – 2:1

Склад «Динамо»: Заторський, Мельник (Чуєв, 59), Куценко, Дмитрук, Білошевський, Малишкін, Сорокін, Волошин (Мащенко, 36), Духан (Сухоручко, 52), Ісаєнко, Цитаїшвілі (Приходько, 70+3).

Голи: Сухоручко (68, 70+1) – Руніч (22).

У церемонії нагородження команд-учасниць узяли участь заступник Міністра молоді та спорту України Микола Даневич, перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, перший віце-президент ДЮФЛУ Станіслав Кочубинський, віце-президент ДЮФЛУ Олександр Сопко, тренер молодіжної збірної України Олександр Головко, тренер юнацької збірної України U-16 Сергій Попов, тренер воротарів національної збірної України Юрій Сивуха, а також екс-тренер національної збірної України Юрій Калитвинцев.

Головним же сюрпризом для молодих футболістів стала участь у нагородженні гравців національної збірної України Олега Гусєва, Андрія П'ятова та В'ячеслава Шевчука.

Крім головного призу, красивого Кубка, індивідуальною нагородою було відзначено динамівця Олександра Мельника. Його організатори ліги назвали найкращим захисником турніру!

* фото П.Кубанова

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер