“Динамо” перемагає “Чорноморець” і виходить на друге місце

“Динамо” перемагає “Чорноморець” і виходить на друге місце

Сценарій поєдинку було не важко спрогнозувати. Практично всі суперники “Динамо” в Києві “зачиняються” на своїй половині поля, а підопічні Олексія Михайличенко штурмують оборонні бастіони. Недільний матч не був виключенням. Довгий час кияни шукали підхід до воріт Руденко, втрачали момент за моментом, але на 26-й хвилині свого досягли.

Хацкевич, який виконував величезний обсяг роботи, довгим пасом відправив Шацьких у відрив на “побачення” з кіпером одеситів. Максим максимально зблизився з воротарем, на паузі поклав його на “п’яту точку” і… віддав нас Ринкона. Бразильцю нічого не залишалося як відправити шкіряну кулю в порожні ворота. Діого забиває третій матч поспіль, а Шацьких віддає чергову гольову передачу.

“Ми з Валиком (Белькевичем) з кожною грою все краще розуміємо Ринкона, а він нас”, - розповів напередодні матчу Шацьких. І, як змогли пересвідчитися глядачі, вищеназване тріо справді стає головною ударною силою команди.

Другий тайм розпочався з вияснення відношень Шацьких та Опрі. Обидва гравці отримали за це по попередженню. А за кілька хвилин одесити, захопившись атакою, отримали черговий гол у власні ворота. Белькевич зі своєї половини поля відпасував на Шацьких, довга передача якого знайшла в штрафній вільного Лєко. Потужний удар хорвата змусив удруге Руденко витягти м’яч з сітки воріт.

Наступний небезпечний епізод змусив уже похвилюватися київських уболівальників. Рева, який упродовж матчу лише кілька разів вступав у боротьбу, вирішив обвести пресингуючого Косиріна і… втратив м’яч. Як форвард не влучив у порожні ворота з кількох метрів відомо лише йому. Після цього неприємного епізоду Віталій подібних ексцесів не припускав, відстоявши свій черговий “сухий” матч.

На останніх хвилинах Шацьких втратив три відмінних шанси, мав забивати Ринкон, але в підсумку гра закінчилася логічною перемогою динамівців з рахунком 2:0. Зазначимо, що “Дніпро” та “Арсенал” свої матчі програли, тож підопічні Олексія Михайличенко піднялися в турнірній таблиці чемпіонату України на другу сходинку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер