»Динамо» підтримує тренувальний ритм

»Динамо» підтримує тренувальний ритм

Учорашній день пройшов у динамівців без футболу – гравці отримали вихідний. Юрій Сьомін, добре відомий із тутешніми місцями та кухнею, повів своїх підопічних, а також увесь тренерський штаб, у рибний ресторан. При цьому, аби створити невимушену атмосферу, вирішили нікого з собою не брати. Усім ідея сподобалась, і хлопці славно провели час.

Ну а сьогодні, забувши про вчорашній вихідний, команда повноцінно включилась у тренувальний процес. Оскільки після відпочинку завжди важко в фізичному плані, для початку тренер з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні запропонував хлопцям бігові вправи.

Футболісти згадали, що відпочинок позаду, долаючи метри дистанції, ну а вже після цього приступили до роботи з м’ячем.

І надалі окремо від інших тренувався Артем Кравець під керівництвом Сергія Овчиннікова. Решта ж працювали в основній групі, опановуючи нові для себе вправи.

Перед другим тренуванням несподівано піднялась температура в Максима Шацьких. Оскільки він мешкав в одному номері з Олегом Гусєвим, то на вимогу лікарів Олега переселили в інший номер.

На вечірньому тренуванні порадувала повернення Кравця. Уже завтра Артем зможе зіграти в контрольному спарингу – екзаменуватимуть динамівців одноклубники з Москви.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер