“Динамо” – “Поліграфтехніка”. Напередодні матчу

“Динамо” – “Поліграфтехніка”. Напередодні матчу

Осінь-2002 як ніколи напружена для “Динамо”. За останні одинадцять днів команда проведе свій четвертий матч, у якому, як і завжди, налаштовується виключно на перемогу.

Суперником підопічних Олексія Михайличенко в одинадцятому турі чемпіонату України буде один з аутсайдерів ліги олександрійська “Поліграфтехніка”.

Після вівторкової зустрічі з “Ювентусом” у середу гравці мали день відпочинку, після чого заїхали на базу в Конча-Заспу. Команда готується до матчу за традиційним графіком, проводячи по два тренування в день, доповнюючи їх теоретичними заняттями.

У чемпіонату України суперники зустрінуться лише втретє. В попередніх двох матчах у сезоні 2001/02 беззаперечна перевага була на боці динамівців – 5:0 у Києві (голи на рахунку Мелащенко – 3 і Белькевича - 2) та 3:0 в Олександрії (Пеєв – 2, Гусин).

Обслуговувати матч буде бригада арбітрів на чолі з ужгородцем В.Онуфером. Судді на лінії Р.Гамаль та Ю.Скорейко (обидва з Чернівців). Делегат ФФУ О.Балакін (Київ).

У складі "Поліграфтехніки" через перебір жовтих карток матч пропустить Андрій Покладок. У динамівців дискваліфікованих немає. Проте переповнений лазарет травмованих. Нині в ньому семеро гравців колишнього основного складу – Шовковський, Федоров, Дмитрулін, Ващук, Радченко, Головко та Белькевич. У олександрійців через аналогічні причини на поле не вийдуть Розлач та Ярош.

Нагадаємо, що матч “Динамо” – “Поліграфтехніка” відбудеться 28 вересня на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського. Квитки вже у продажі, а їх ціна в межах од 2 до 6 гривень в залежності від обраного сектору. Початок матчу о 19.00 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер