»Динамо» – «Поліграфтехніка». Післяматчова прес-конференція

»Динамо» – «Поліграфтехніка». Післяматчова прес-конференція

Через кілька хвилин по закінченню напруженого матчу головні тренери команд прийшли на традиційне рандеву з представниками мас-медіа.

-На якість гри вплинуло дуже багато факторів, - узяв слово Олексій Михайличенко. – Фізично важко грати четверту гру за одинадцять днів, також після поразки в Турині важливий і психологічний фактор. Враховуючи все це, в матчі з “Поліграфтехнікою” на першому місці для нас було досягнення позитивного результату.

Показати високі швидкості було важко, тим паче, суперник дуже грамотно, з високою самовіддачею, грав у обороні. Хоча, якщо нам би більше повезло, у разі реалізації вигідних моментів на початку гри, матч міг би пройти у зовсім іншому, більш спокійному руслі.

Якість гри можу назвати ”задовільною”, адже не було традиційно присутньої нам швидкості та індивідуальної майстерності.

-Чому на поле не вийшов Гіоане та Саблич, а Лєко з’явився лише в другому таймі?
-Ця трійка грала в усіх попередніх матчах. Лєко та Саблич, до того ж, не мають необхідної міжсезонної підготовки, адже приєдналися до нас вже під час чемпіонату. Перші матчі можна провести на одному диханні, але згодом обов’язково повинна дати знати недостатня функціональна готовність. На жаль, вона в них сьогодні не на рівні.

-До матчу з “Фейєноордом” вони будуть готові?
-Сподіваюся. До гри залишилося два дні. Казати про цілеспрямовану практичну підготовку не доводиться, адже хлопці ледь встигнуть відновитися від сьогоднішньої зустрічі.

-Якої думки про гру наступного суперника “Динамо” в чемпіонаті України – донецького “Металурга”?
-У нас попереду матч з іншою командою і не варто стрибати так далеко вперед. Ми слідкуємо за металургівцями, бачили їх окремі ігрові моменти. Але більш детально підійдемо до гри після “Фейєноорду”. До вівторка ми живемо Лігою чемпіонів.

-Раніше, в період виступів у Лізі чемпіонів, “Динамо” переносило матчі чемпіонату. В цьому сезоні такого немає. З чим це пов’язано?
-Доволі непересічне запитання. Багато незадоволених календарем було раніше й зараз вони нікуди не зникли. Час експериментів ще не пройшов, адже самі бачите, в якому чільному графіку ми зараз граємо. Деякі з хлопців на межі своїх фізичних можливостей. Оптимальний варіант для всіх команд ліги знайти практично неможливо, але до цього треба прагнути. Ми погодилися з цим варіантом календаря й зараз намагаємося не порушувати його.

***

Після привітань на адресу переможців свою думку про матч висловив керманич поліграфістів Роман Покора:
-Розраховувати сьогодні на перемогу нам було важко. На одному бажанні обіграти київське “Динамо” неможливо. Маю претензії до деяких футболістів, котрі на поле не виклались на всі 100%. Також з травмою виступав Мазяр, а через ушкодження після першого тайму я замінив нашого найкращого бомбардира Чуйченко.

У чемпіонаті перед нами стоїть доволі посильне завдання – зайняти місце у десятці найсильніших. Сподіваюся, в Києві ми не виглядали хлопчиками для биття. Адже щоб перемогти ”Поліграфтехніку” теж потрібно докласти певні зусилля.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер