»Динамо»: півтора склади для збірних

»Динамо»: півтора склади для збірних

Тренерський штаб національної збірної України на чолі з Мироном Маркевичем оголосив список гравців, викликаних для участі в контрольному матчі проти віце-чемпіона світу збірної Голландії, який відбудеться 11-го серпня в Донецьку.

Серед футболістів, на яких розраховує наставник національної збірної, троє динамівців: захисник Тарас Михалик, нападники Андрій Шевченко та Артем Мілевський.

Шість гравців «Динамо» викликано до збірних країн Європи та Африки для участі в контрольних матчах (усі відбудуться 11 серпня):

Роман Єременко (Фінляндія – Бельгія)
Горан Попов (Мальта – Македонія)
Тіберіу Гіоане (Туреччина – Румунія)
Огнєн Вукоєвич (Словаччина – Хорватія)
Айїла Юссуф (Корея – Нігерія)
Бадр Ель Каддурі (Марокко – Екваторіальна Гвінея)

Може дебютувати в національній збірній Бразилії новачок «Динамо» – Андре. Нападник викликаний до розташування збірної, яка 10 серпня зіграє проти США у Нью-Джерсі.

Молодіжна збірна України (U-21) на київському стадіоні «Оболонь» зіграє товариський матч проти одноліток із Чорногорії. Цей поєдинок стане останнім перед домашніми матчами кваліфікаційного раунду Євро-2011 (U-21) проти Франції (3 вересня) та Словенії (7 вересня). Наставник «молодіжки» Павло Яковенко розраховує і на чотирьох динамівців: воротаря Дениса Бойка, захисника Темура Парцванію, півзахисника Дениса Гармаша та нападника Романа Зозулю. Був викликаний до збірної Ярмоленко, але через харчове отруєння Андрій вимушений пропустити збір.

Для участі на Меморіалі Лобановського (10-11 серпня) Павло Яковенко сформував збірну із гравців 1990 і 1991 років народження. До неї увійшли двоє представників «Динамо» – захисник Сергій Люлька та півзахисник Сергій Рибалка.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер