»Динамо» допомагає дітям-інвалідам

»Динамо» допомагає дітям-інвалідам

Багато глядачів, які відвідують матчі «Динамо» у внутрішньому чемпіонаті та єврокубках, можуть помітити, що одними із найбільш відданих уболівальників команди є діти та підлітки з обмеженими можливостями, які дивляться матчі на спеціально відведених місцях.

Днями в рамках благодійної програми «Динамо – дітям!» під керівництвом президента клубу Ігоря Суркіса динамівці побували в одному з центрів реабілітації дітей-інвалідів у Дарницькому районі, який називається «Бригантина». Вихованці центру були дуже раді привітанням із минулими святами і чудовим подарункам: сувенірам, клубній атрибутиці, DVD-дискам про «Динамо», клубним енциклопедіям, книгам, журналам, а також солодощам.

Діти організували для гостей святковий концерт. А представники динамівського фан-клубу провели цікаву футбольну вікторину, в якій діти взяли участь із величезним задоволенням.

- Багато вихованців цього закладу є відданими вболівальниками нашої команди, – розповів віце-президент «Динамо» Вадим Костюченко. – Видно, що діти щиро цікавляться минулими і теперішніми досягненнями улюбленої команди, оскільки під час вікторини вони продемонстрували справді неабиякі знання, правильно відповівши на достатньо складні питання. В даній ситуації, вони обмежені в рухливості, але з великим ентузіазмом захоплюються літературою і проявляють себе в інших сферах мистецтва. Всі переможці вікторини отримали фірмові футболки гравців «Динамо», в яких ми сподіваємося їх побачити на нашому стадіоні під час найближчих матчів улюбленої команди.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер