»Динамо» допомагає тим, хто опинився в скруті

»Динамо» допомагає тим, хто опинився в скруті

Щороку в Україні від онкологічних захворювань помирає до 90 000 людей. Онкологія є причиною 15 відсотків смертності в Україні і в цій сумній статистиці поступається лише серцево-судинним захворюванням. У спеціальних медичних закладах на обліку перебувають понад 800 000 хворих. У тому числі – понад 1 000 дітей, серед котрих є навіть новонароджені.

Діагностика та лікування можуть проводитись в Інституті онкології АМН України в м. Києві. При цьому навантаження на цей заклад дуже велике. Часто через відсутність необхідного діагностичного обладнання хворобу виявляють уже на пізній стадії.

На жаль, держава не забезпечує повноцінного лікування хворих. Щороку на лікування одного онкохворого виділяється 220 доларів США, у той час коли на одну дитину необхідно близько 75 000 грн.

Благодійний фонд «Сіяння», що займається порятунком людей шляхом обладнання лабораторій цитології Інституту онкології АМН України сучасним обладнанням, звернувся до ФК «Динамо» (Київ) за матеріальною підтримкою. Керівництво клубу, яке давно надає благодійну допомогу, і цього разу не залишилось байдужим, передавши фонду набір побутової техніки.

Окрім того, фінансова допомога в розмірі 4 000 гривень була надана Пуще-Водицькому психоневрологічному інтернату.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер