«Динамо» – «Порту»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Порту»: останні новини перед грою

Стартовий свисток головного арбітра зустрічі, Фелікса Бриха з Німеччини, пролунає о 21:45.

Напередодні гри команди провели традиційні передматчеві тренування. Динамівці займалися на клубній тренувальній базі в Кончі-Заспі, а гості випробували газон «Олімпійського», який перебуває в хорошому стані.

Португальці прибули до Києва заздалегідь, а саме за дві доби до початку поєдинку. О 20.10 понеділка літак із футболістами, тренерами та рештою делегації приземлився в Борисполі, звідки, отримавши свій багаж, команда «драконів» вирушила до центру Києва, де розквартирувалася у п'ятизірковому готелі Hyatt.

Головний тренер гостей, іспанець Хулен Лопетегі, визначив для підготовки до матчу з київським «Динамо» 20 виконавців, 18-ть із яких сьогодні потраплять до заявки на матч.

Як ми вже повідомляли, до Києва не прилетіли іспанський захисник Іван Маркано та досвідчений нападник Сильвестр Варела. Перший відбуває дискваліфікацію після вилучення 21 квітня цього року в матчі Ліги чемпіонів проти мюнхенської «Баварії», а другий має невелике ушкодження.

Тим часом, динамівці дозаявили на матчі Ліги чемпіонів ще сімох гравців, які проходять за списком B.

Очікується, що в першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів 2015/16 між київським «Динамо» та португальським «Порту» команду гостей у Києві на НСК «Олімпійський» підтримають загалом трохи більше 400 уболівальників «драконів».

Перед стартовим матчем «Динамо» в Лізі чемпіонів усі глядачі зможуть узяти участь у яскравому модульному шоу. Кожен уболівальник на «Олімпійському» знайде на своєму сидінні прапорець, який підніме під час виходу команд на поле, таким чином, «розмалювавши» стадіон у клубні кольори.

Уранці в день гри відбулася традиційна передматчева нарада, на якій були присутні відповідальні представники служб, задіяних в організації матчу, представники «Динамо» та «Порту», НСК «Олімпійський», делегат УЄФА.

Було затверджено комплекти форми, в яких команди сьогодні будуть грати. Динамівці одягнуть свої основні комплекти форми – білого кольору, а португальці – коричневі футболки та сині шорти. Голкіпер «Динамо» вийде на гру у формі жовтого кольору, голкіпер гостей гратиме в чорному. Арбітри будуть одягнуті в червоні футболки.

Додамо, що сьогодні вдень у Києві мінлива хмарність, на вечір синоптики прогнозують ясну погоду. Температура повітря триматиметься на рівні комфортних +17°С.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер