«Динамо» поступається «Аяксу» місцем у Лізі Чемпіонів

«Динамо» поступається «Аяксу» місцем у Лізі Чемпіонів

«Динамо» розпочало матч значно активніше. Трибуни гнали команду вперед у кожній атаці, а кожен дотик суперника зустрічали гучним свистом. Уже на 5-й хвилині кияни мали вбивчий момент, коли ледь не зіграла зв’язка Циганков-Вербич. Словенець пробивав після шикарного пасу українця, але «Аякс» виручив Онана, витягнувши м’яч з-під поперечки.  

Проте, починаючи з 10-ї хвилин, ініціативу перехопили гості, а на 14-й хвилині арбітр поставив пенальті у ворота «Динамо» - Кендзьора сфолив на де Лігті, за що отримав жовту картку. На щастя для нашої команди - Тадич пробив у поперечку воріт.

Ще один 100 % шанс амстердамці мали на 36-й хвилині, але ван де Беєк не влучив у ворота з кількох метрів. Пізніше свою команду дуже виручив Бойко, узявши удар впритул від Хунтелаара.    

У перерві Гармаш змінив Шепелєва, проте малюнок гри майже не змінився. На 52-й ще один суперсейв після удару головою Мазрауї видав Бойко, а ще за 3 хвилини поперечка знову врятувала господарів після удару Зійєха зі стандарту.  

У заключні 20 хвилин «Динамо» стало грати активніше в атаці, проте до явних гольових моментів справа не дійшла. Навпаки, до голу більш близькими були гості, проте, їм заважав неймовірний кураж Бойка.

Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 0:0 – до групового раунду після домашніх 3:1 крокує «Аякс».

Ліга чемпіонів. Плей-оф, матч-відповідь

«Динамо» -  «Аякс» - 0:0

28.08.2018. Київ, «Олімпійський», 43 141 глядачів

«Динамо»: Бойко, Піварич, Кадар, Бурда, Кендзьора, Сидорчук (К) (Шапаренко 64), Шепелєв (Гармаш, 46), Буяльський (Русин, 85), Вербич, Циганков, Супряга.

«Аякс»: Онана, Де Лігт (К), Мазрауї, Блінд, Вьобер (Ейтінг, 79), Шьоне, ван де Беєк (де Віт, 85), де Йонг, Зійєх, Тадич, Хунтелаар.

Попереджені: Кендзьора (14), Сидорчук (54), Шапаренко (70) – Зійєх (34), Тадич (87)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер