«Динамо» представило Супрягу та Буено

«Динамо» представило Супрягу та Буено

Сьогодні після прес-конференції напередодні зустрічі «Динамо» - «Славія» біло-сині представили київським журналістам Вітора Фрезаріна Буено та Владислава Супрягу – двох нещодавніх новачків команди Олександра Хацкевича.

«Я дуже щасливий бути гравцем «Динамо». Це для мене велика честь. Тим більше, що це шанс грати у єврокубках. Сподіваюся, що своєю грою я заслужу повагу вболівальників «Динамо» і допоможу клубу досягти значних успіхів», - прокоментував своє представлення бразилець.

«Буду намагатися якомога швидше потрапити до складу першої команди і, звичайно ж, хочу допомогти «Динамо» виграти трофеї», - зазначив молодий український форвард.

Хацкевич про Буено:

«Вітору потрібен час. Тут достатньо висока конкуренція на його позиції і в моєму розумінні кожен, хто приходить у «Динамо», має підсилювати команду. Першочергове завдання нашого тренерського штабу - допомогти йому якнайшвидше адаптуватися. А те, що він майстерний футболіст, він уже показує на тренуваннях. Усе прийде з часом. Вітор, дай Бог, щоб у тебе все вийшло! Ласкаво просимо до «Динамо».

Хацкевич про Супрягу:

«Владиславу насправді доволі багато уваги приділяється у пресі. Але це не тому, що він перейшов до «Динамо». Ми досить давно за ним спостерігаємо. Той рівень гри, що Влад показав на Євро U-19, свідчить про те, що в нього хороше майбутнє. Хлопець досить розумний, у нього багато потрібних у футболі якостей. Знову таки, наше завдання - розкрити ці якості. Він знає куди прийшов, він знає наші традиції. Сподіваюсь, усе вийде. Бажаю йому успіху».

Нагадаємо, що до «Динамо» Буено виступав за бразильський «Сантос», а Супряга був гравцем «Дніпро-1».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер