«Динамо» прибуло до Ольборга

«Динамо» прибуло до Ольборга

Збиратися динамівці почали в аеропорту Бориспіль за три години до запланованого часу вильоту об 11-й годині. Як належить, першими приїхав адміністративний персонал, щоб зареєструвати гравців та тренерський персонал, а також завантажити весь інвентар. Футболісти же приїхали трохи пізніше та, пройшовши паспортний контроль, перебували в залі очікування до оголошення посадки на літак.

Усі були в доброму гуморі, щоправда, від коментарів напередодні матчу відмовлялися. Лише Джермейн Ленс запевнив, що останній матч проти «Говерли», коли півзахисника нещадно били по ногах, минув для нього без особливих наслідків та до поєдинку в Ольборзі він підходить у всеозброєнні.

Дві з половиною години польоту на літаку Boeing авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» минули доволі швидко. Стотисячний Ольборг зустрів делегацію з Києва дощовою погодою, яка, за прогнозами, буде триматися на північному сході Данії протягом усього візиту «Динамо». Безпосередньо з аеропорту команда вирушила до одного з найкращих готелів міста, представника всесвітньої мережі «Radisson» – «Blu Limfjord Hotel».

Відпочивши, на футболістів чекатиме передматчеве тренування на стадіоні «Nordjyske Arena», яке розпочнеться о 19-й годині за місцевим часом (мінус одна година від київського), а за півгодини до цього головний тренер команди у супроводі одного з гравців поспілкуються з представниками ЗМІ в рамках регламентної прес-конференції.

Нагадаємо, матч «Ольборг» – «Динамо» відбудеться у четвер, 23 жовтня. Початок гри – о 20:00 за київським часом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер