«Динамо» прибуло до Праги

«Динамо» прибуло до Праги

У 2007-му році празький аеропорт було визнано найкращим аеропортом Центральної та Східної Європи. Він розташований у історичному районі Рузине, неподалік від центру – до головної площі міста від нього лише 17 км.

Час у дорозі минув непомітно, й незабаром Чехія зустріла нашу команду погожою, сонячною погодою, яка нагадувала київську, та температурою повітря 25 градусів тепла, тож гравці та тренерський штаб майже не відчули різниці, примружуючись на сонці й поспішаючи до комфортабельного автобусу, де можна було сховатися від спеки.

Ще за півгодини дороги, вже наземним транспортом ідеально рівними дорогами Чехії, українці зупинилися у п'ятизірковому готелі «Hilton Prague», розташованому в історичному центрі столиці, на березі річки Влтава, за кілька хвилин пішки від головних туристичних пам'яток Старого міста Праги.

Увечері головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич та один із гравців зустрінуться з журналістами в рамках регламентної прес-конференції, а потім динамівці випробують поле «Еден Арени», на якому їм за добу доведеться грати зі «Славією». Нагадаємо, що на цій арені натуральний газон, розміри поля 105 на 68 метрів, у холодну пору року використовується підігрів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер