«Динамо» прибуло до Санкт-Галлена

«Динамо» прибуло до Санкт-Галлена

Спершу динамівці приземлились в аеропорту німецького містечка Фрідріхсгафен, а звідти автобусом попрямували до швейцарського міста Санкт-Галлен, яке стало тимчасовою домівкою «Лугано» на єврокубкові матчі, оскільки стадіон у Лугано не відповідає вимогам УЄФА для поєдинків основних стадій єврокубків.

Своєю резиденцією у Швейцарії динамівці обрали чотирьохзірковий готель «Oberwaid».

Сьогодні ввечері на «Kybunpark St. Gallen» відбудуться регламентні передматчеві заходи за участі нашої команди. О 19:30 відбудеться прес-конференція Олексія Михайличенка та гравця (запланована пряма трансляція на нашій сторінці у Facebook), а о 20:00 динамівці випробують газон стадіону, на якому завтра відбудеться гра.

Нагадаємо, матч розпочнеться в четвер о 22:00 за київським часом.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

«Динамо» прибуло у Санкт-Галлен Спершу динамівці приземлились в аеропорту німецького містечка Фрідріхсгафен, а звідти автобусом попрямували до швейцарського міста Санкт-Галлен, яке стало тимчасовою домівкою «Лугано» на єврокубкові матчі, оскільки стадіон у Лугано не відповідає вимогам УЄФА для поєдинків основних стадій єврокубків. Своєю резиденцією у Швейцарії динамівці обрали чотирьохзірковий готель «Oberwaid». Сьогодні ввечері на «Kybunpark St. Gallen» відбудуться регламентні передматчеві заходи за участі нашої команди. О 19:30 відбудеться прес-конференція Олексія Михайличенка та гравця, а о 20:00 динамівці випробують газон стадіону, на якому завтра відбудеться гра.

Публикация от FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv) 2 Окт 2019 в 6:29 PDT

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер