«Динамо» прибуло до Австрії. Вранці - пробіжка

«Динамо» прибуло до Австрії. Вранці - пробіжка

«Динамо» успішно подолало маршрут Київ-Мюнхен-Зеєфельд та заселилося до готелю «Nidum», де буде базуватися найближчі два тижні.

Кияни в гарному настрої підійшли до старту зборів. Безпосередньо робочий процес у команди стартував ще більше тижня тому й за цей час, крім тренувальних буднів, також, нагадаємо, була здобута перемога в контрольному матчі над «Колосом» (2:1).

Олександр Хацкевич в Австрії буде працювати з 28 футболістами. Єдиним, хто не летів із командою з Києва, є Дерліс Гонсалес - парагваєць приєднається до партнерів уже в готелі.

Переліт із Києва до Мюнхена зайняв близько двох із половиною годин. Хобі у футболістів традиційні - карти, книги, фільми, музика та сон. І ще стільки ж часу зайняв автобусний переїзд від Мюнхена до Зеєфельда.

До речі, шлях «Динамо» пролягав повз два легендарних мюнхенських стадіони - «Альянц Арену», на якій свої матчі проводить «Баварія», а також «Олімпіаштадіон» - місця проведення Олімпійських ігор (1972), фіналів чемпіонату Європи (1988) та світу (1974), а також трьох фіналів Ліги чемпіонів (1979, 1993, 1997).

Прибули до готелю «біло-сині» о 23:00 за місцевим часом. Повечерявши, команда вирушила відпочивати, а вже вранці об 11:15 запланована пробіжка.

Нагадаємо, що свій перший контрольний матч «Динамо» проведе вже 4 липня проти азербайджанського «Карабаха».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер