Після тренування в Києві «Динамо» приїхало на гру з «Ворсклою» поїздом

Після тренування в Києві «Динамо» приїхало на гру з «Ворсклою» поїздом

Поєдинок відбудеться в суботу, 3 грудня, на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського. Команда та тренерський штаб вирушили до міста проведення матчу традиційно за день до початку гри, але спосіб пересування обрали незвичний. У Полтаві зранку снігопад, тому летіти, як зазвичай, літаком, було не найкращим рішенням.

Замість цього динамівці обрали поїзд, і, провівши ранкове заняття на своїй тренувальній базі, вже за три години після відправлення з Києва прибули до Полтави.

Тут їх зустрів динамівський автобус, який відвіз команду до чотиризіркового Прем'єр Готелю «Палаццо», розташованого на перетині двох центральних вулиць міста - Пушкіна та Гоголя. Це традиційне місце дислокації делегації киян під час виїзних поєдинків із «Ворсклою».

Сьогодні ввечері у планах команди вечеря та відпочинок, а завтра, оскільки час початку матчу доволі ранній - стартовий свисток арбітра Юрія Вакса пролунає о 14.00 - у футболістів у розкладі буде лише легкий сніданок та установка на гру, а потім виїзд на стадіон.

Відзначимо, що дискваліфікованих гравців у складах обох команд немає.

Як «Динамо» буде їхати після гри назад до Києва, поки остаточно не вирішено. Не виключено, що це знову ж таки буде залежати від погодних умов.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер