»Динамо» візьме участь у Кубку Співдружності

У 2010 році в Кубку Співдружності країн СНД та Балтії, який традиційно відбудеться в Москві в середині січня, візьме участь чемпіон України - «Динамо». До столиці Росії вирушить склад, сформований із молодих та перспективних футболістів, очолить який тренерський тандем Калитвинцев-Литовченко.

Команда «Динамо-2», яка виступає в першій лізі, у зв'язку з епідемією грипу рано закінчила сезон, тепер виходить із відпустки 23-го грудня. Наскільки зміниться план підготовки команди у зв'язку з участю в московському турнірі, розповів Юрій Калитвинцев:

- Раніше ми планували брати участь у турнірі Олега Макарова, але оскільки ці змагання проходять приблизно в однакові терміни, у підготовці до сезону в нас майже нічого не зміниться. 23-го грудня хлопці виходять з відпустки, 28-го ми зіграємо контрольний матч із збірною України, складеної з хлопців 1992-го року народження, потім відпускаємо команду на Новий рік і знову збираємося 4-го січня. У подібному режимі готуємося вже не перший рік. У середині січня завжди беремо участь в якому-небудь турнірі. Звичайно, Кубок Співдружності кращий у тому плані, що наші молоді гравці зможуть набратися досвіду в іграх з хорошими суперниками, які будуть набагато серйознішимпи, ніж на турнірі Макарова. Що стосується результату, про нього поки важко говорити, оскільки хлопці в нас дуже молоді. Але з іншого боку, ми представляємо «Динамо», тому будемо намагатися не підвести. Почнемо з простого принципу: найважливіша гра - найближча.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер