»Динамо» приймає вітання

»Динамо» приймає вітання

Сезон 2006/2007 став для ФК «Динамо» (Київ) по справжньому тріумфальним. Після дворічної паузи вдалось повернути чемпіонське звання до Києва, також у столиці опинились і два кубкових вітчизняних трофеї – Кубок і Суперкубок України. Успіхи клубу набувають особливого значення, оскільки здобуті були у рік 80-річчя ФК «Динамо» (Київ).

У зв'язку з цим ФК «Динамо» (Київ) отримав велику кількість привітань. Головний суперник «Динамо на внутрішній арені – донецький «Шахтар» – відзначив «енергійність, спортивну злість, цілеспрямованість» динамівців у сезоні, що минув, та побажав успішного виступу в найпрестижнішому клубному турнірі Європи – Лізі чемпіонів. Також були отримані вітання від команд різних міст України, представників усіх трьох ліг вітчизняного чемпіонату.

Не залишились в стороні і наші зарубіжні друзі. Одним із перших отримали факс із Мілана, у якому генеральний директор однойменного клубу Аріедо Брайда привітав киян із успішно проведеним сезоном. Також надійшло послання від мінського «Динамо» з побажаннями «нових яскравих перемог, а також вдалого виступу в Лізі чемпіонів УЄФА у рік 80-річчя клубу».

Керівництво ФК «Динамо» (Київ) почуло теплі слова від президентів керівних інстанцій українського футболу, Федерацій футболу і міні-футболу а також Професійної футбольної ліги – Григорія Суркіса, Геннадія Лисенчука і Равіля Саффіуліна відповідно. У вітаннях особливий акцент зроблено на те, що «це «золото» вирізняється поміж інших, оскільки після двох сезонів «Динамо» довелось повертати втрачені позиції, причому в безкомпромісній боротьбі з традиційним, протягом двох сезонів, сильним та небезпечним суперником». Також отримано вітальні телеграми від державних органів влади – Кабінету Міністрів України, Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту, Національного олімпійського комітету України.

Серед інших також хотілося б виділити щирі привітання із здобутими нагородами від Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», а також від двократної олімпійської чемпіонки Ніни Антонівни Бочарової.

«Динамо» (Київ) висловлює щиру подяку усім за вітання та теплі слова і в подальшому надіється виправдати покладені надії.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер