«Динамо» прийшло на допомогу одному зі своїх найвідоміших уболівальників

«Динамо» прийшло на допомогу одному зі своїх найвідоміших уболівальників

На жаль, останнім часом здоров’я все частіше підводить Сергія. Минулого року він переніс інсульт, а місяць тому, у червні, потрапив до реанімації Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги у тяжкому стані внаслідок падіння головою на асфальт біля свого будинку. Після доби в комі, Парамон прийшов до тями, однак втратив зір і координацію рухів. Зараз Сергій не може пересуватися самостійно, за ним доглядає Тато (Віталій Левицький), який уже понад 8 років опікується та допомагає Парамону в побутових справах.

Як розповів Віталій, наразі Парамон очікує на операцію. Незважаючи на суттєві проблеми зі здоров’ям і поважний вік, поточний стан Сергія дає привід для оптимістичного прогнозу – у нього нормальний тиск і чудовий апетит. Першочерговим завданням у лікуванні Парамона є відновлення зору – для цього необхідне медичне втручання з видалення діагностованої катаракти. На завтрашній ранок для Сергія заплановане заключне обстеження МРТ, після якого буде визначена дата проведення операції, а також обраний медичний заклад. Уже після вирішення проблеми з зором лікарі зможуть зайнятися можливістю відновлення рухливості.

Невтішні новини щодо стану здоров’я нашого Суперфана не могли залишити байдужою вболівальницьку спільноту «Динамо». Багато людей відгукнулися на збір коштів для лікування Парамона, тим самим допомігши у забезпеченні медикаментами та оплаті численних обстежень. Не залишилося осторонь і київське «Динамо»: за дорученням президента клубу Ігоря Суркіса, «біло-сині» візьмуть на себе витрати на проведення необхідної операції та подальший процес відновлення.  

Бажаємо Сергію Анатолійовичу витривалості, сил і збереження неймовірної жаги до життя!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер