Тренування «біло-синіх» на «Динамо»

Тренування «біло-синіх» на «Динамо»

У тренувальному занятті, поспостерігати за яким прийшли найвідданіші вболівальники «біло-синіх», а також традиційно президент клубу Ігор Михайлович Суркіс, взяло участь 18 футболістів:

воротарі: Олександр Шовковський, Денис Бойко, Артем Кичак;

захисники: Тайє Тайво, Євген Хачеріді, Айїла Юссуф;

півзахисники: Огнєн Вукоєвич, Мілош Нінкович, Андрій Богданов, Сергій Рибалка, Дуду, Лукман Аруна, Каталін Карп, Олександр Цибульник;

нападники: Раффаель, Марко Рубен, Артем Кравець, Дмитро Хльобас.

Після розминки з Вінченцо Пінколіні, динамівці розпочали роботу з м'ячем і, розділившись на «червоних» та «синіх», провели кілька двосторонок, а також відпрацювали удари по воротах із середньої дистанції. В цілому тренування тривало півтори години.

Звертає на себе увагу залучення до тренувального процесу перспектівніх молодих гравців «Динамо»: 19-річного вихованця харківського футболу Олександра Цибульника, 18-річного випускника ДЮФШ «Зімбру» (Кишинів, Молдова) Каталіна Карпа та його ровесника, який пройшов динамівську Академію Дмитра Хльобаса. Всі вони, проходячи хорошу школу у Олександра Хацкевича в динамівській "молодіжці", поступово підпускаються до основної команди клубу.

Напередодні суботнього матчу з «Металістом» у тренерського штабу «Динамо» виникли певні проблеми в обороні. Причиною тому стали травми відразу трьох бразильців. У Бетао виникли проблеми з гомілкостопом, через що він зіграв лише один тайм у нещодавньому товариському матчі з «Вердером». У Леандро Алмейди проблеми з привідних м'язом стегна, а у Данило Сильви
мікротравма прямого м'яза стегна. Говорити про терміни відновлення футболістів поки зарано.

Попереду в «Динамо» ще три дні для підготовки до матчу 12 туру чемпіонату України з харківським «Металістом», який, нагадаємо, відбудеться в суботу, 20 жовтня, на «Олімпійському». Початок зустрічі о 19:30.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер